spannende verhalen vanuit de coulissen van het theater, de backstage van een festival of archief van een museum vertellen we in onze cultuurcast

De cultuurcast is een podcast over kunst & cultuur die we samen met cultuurjournalist Veerle Corstens maken. We spreken kunstenaars, theatermakers, acteurs, muzikanten en publiek.

Dit format biedt een fijne manier van storytelling waarbij de luisteraar de ogen even kan sluiten of juist de handen vrij heeft om iets anders te doen. Zo luisteren de meeste mensen naar podcasts onderweg, tijdens de afwas of (stiekem) tijdens college.

 

 

Een voorbeeld van één van onze podcastseries is ‘Uit de coulissen’. Hierin laten we een theatermaker een brief schrijven aan een personage uit zijn of haar voorstelling en daar voeren we een uitgebreid gesprek over. In ongeveer 30 minuten kom je zo van alles te weten over het theaterstuk, zonder dat het een samenvatting of trailer is. Én zowel voor als na de voorstelling te beluisteren dus!

shot of culture cultuurcast podcast cultuurvloggers

De podcast is te beluisteren op de bekende podcast apps. Middels een uitgebreide promotiecampagne met korte soundbites en foto’s, enthousiasmeren we onze volgers om te gaan luisteren. Natuurlijk is deze content ook te gebruiken op jouw kanalen. 

Luister op Spotify
Luister op SoundCloud
Luister op Apple Podcasts

Add Your Heading Text Here

Logo shot of culture

inhoud bepalen

Logo shot of culture

opnamedag

Logo shot of culture

editen & feedback

Logo shot of culture

campagne

ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij staan altijd open voor een spannend nieuw project!

Neem contact op:

Jip Heijmerink

info@shotofculture.nl
+31 6 492 174 96

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste tips op het gebied van cultuur, onze samenwerkingen en ander spannend nieuws