jouw culturele boodschap gieten we in elke gewenste vorm

videoproducties op maat

Laat het produceren van video’s maar aan ons over! Van een trailer of aftermovie tot een gehele videoserie: we hebben alles in huis om video’s binnen jouw eigen huisstijl te ontwikkelen. Jouw eigen stijl en tone of voice vertalen wij naar professionele (video)content. 

alles in huis

We hebben binnen ons team alles in huis om een volledige videoproducties op maat te maken. Van (script)schrijvers, cinematografen, presentatoren, animatoren tot marketeers. Daarnaast heeft ieder teamlid een achtergrond in de culturele sector.

meer dan alleen content

We maken niet alleen kwalitatief hoogwaardige videoproducties op maat, we denken ook mee in hoe je jouw boodschap het beste overbrengt bij jouw gewenste doelgroep.

We combineren jouw kennis en expertise van het onderwerp, met onze ervaring om die kennis te vertalen naar een begrijpelijk, aantrekkelijk verhaal voor een specifieke doelgroep. Zo komen we samen tot het beste resultaat. 

toegespitst op ieder social media kanaal

We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van social media en deze kennis zetten we dan ook in tijdens het productieproces.

We leveren de videocontent op in de vorm die het beste past bij de social media kanalen waarop het geplaatst zal worden. Verschillende versies toegespitst op ieder kanaal zijn ook mogelijk zodat we jouw boodschap nog effectiever kunnen overbrengen. 

voorbeeld case

Een voorbeeld van maatwerk is de videoreeks die we hebben gemaakt in samenwerking met ICONIC HOUSES. ICONIC HOUSES is een internationaal netwerk van architectonisch belangrijke huizen uit de 20e eeuw die als huismuseum opengesteld zijn voor het publiek.

In vijf video’s met als overkoepelend thema ”Pioneers of the Dutch Modern House”, lichten we 20 iconische huizen in Nederland uit: van de Amsterdamse School en De Stijl tot het Postmodernisme; van Gerrit Rietveld tot Mart van Schijndel.

De video’s zijn hier te vinden.

Logo shot of culture

uitdenken concept

Logo shot of culture

productie

Logo shot of culture

filmen en editen

Logo shot of culture

promotie

case - een voorbeeld campagne

Kort unieke van deze voorbeeld campagne. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

bereik:

50-100K views

platform:

youtube

gemiddelde duur:

7-16 minuten

Kort unieke van deze voorbeeld campagne. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

“Quote van een tevreden opdracht gever, die iets specifieks zegt over hoe zij geholpen waren met dit format”

Rijks Museum

Hendrikje Crebolder

Directeur Development & Media

aan onder andere deze opdrachtgevers hebben wij maatwerk geleverd:

46ABdpT0mYNe9wT1
3aa4d262a22e46ec45aca678897e74ad_400x400
MuseumVereniging_200x147
uitmarkt_logo@2x
BAM_HOR_L_RGB
424161-B&G_logo_RGB-944b0a-medium-1649255457
Academie-van-Bouwkunst-Logo

ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij staan altijd open voor een spannend nieuw project! 

Neem contact op met ons:

info@shotofculture.nl
+31 6 49 21 74 96

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste tips op het gebied van cultuur, onze samenwerkingen en ander spannend nieuws